Mesaje
Adauga anunt nou
CARBON LOGISTIC S.A.
CARBON LOGISTIC S.A.

CARBON LOGISTIC S.A.

  • Ultima oară activ: 22 mar. 2024, 13:56
  • Pe OLX din: 15 feb. 2024
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 0 rezultate pentru tine
Categorii
  • Toate anunțurile
Sortează după

Scuze, nu am găsit ce cauți...

Despre noi

Carbon Logistic este o societate comerciala cu capital integral privat infiintata in 2007. Obiectul nostru de activitate este reprezentat de transportul rutier de marfuri dar, in timp, orizonturile noastre s-au axat pe transporturi specializate, reusind sa intampinam clientii cu cele mai diversificate nevoi.

Activitatea noastra a inceput cu cateva camione dar, prin politica firmei de imbunatatire continua si satisfacere a nevoilor clientului ne-am dezvoltat treptat, avand o crestere durabila si sustenabila. Astazi, Carbon Logistic se poate mandri cu faptul ca a devenit lider pe piata romaneasca in transportul specializat de negru de fum si, de asemenea un competitor important pe piata transporturilor din intreaga Europa.

Piata transportului specializat necesita o calificare inalta dar, prin seriozitatea, calitatea, flexibilitatea si profesionalismul serviciilor oferite, am reusit sa castigam increderea clientilor nostri de pretutindeni.

Carbon Logistic a implementat si certificat un sistem de management integrat pentru a demonstra capabilitatea companiei de a raspunde celor mai inalte exigente din domeniul transportului:

SR EN ISO 9001:2011
SQAS (Safety & Quality Assessment System)
 

Contact

  • GIARMATA DJ 691 KM 8 - 682 M NR. CADASTRAL 409051
  • 307210 Giarmata
Vezi pe hartă
    • Websitehttps://www.carbonlogistic.com/

    Descarca aplicatia pentru telefonul tau